A jótékony bélbaktériumok.

A jótékony bélbaktériumok javítják az általános egészségi állapotunkat, megteremtik az egészséges bélflórát. A tejtermékeket, amelyeket jótékony bélbaktériumok fermentációjával állítanak elő (joghurt, sajt, aludttej) világszerte évezredek óta fogyasztják. Mind a tudomány, mind a néphagyomány elismeri ezeknek a termékeknek a pozitív hatását. A NeoLife által előállított Acidophilus Plus jótékony baktériumokat tartalmaz; a modern technológia és a termék koncentráltsága (5 milliárd baktérium) garancia arra, hogy a mikroorganizmusok túléljék a gyomor savas közegét és eljussanak a bélrendszerbe. 

Miért a jótékony bélbaktériumok?

  • A jótékony bélbaktériumok segítenek megőrizni a megfelelő mikroorganizmus egyensúlyt a bélrendszerben. 
  •  A tejtermékek (joghurt, sajtok, aludttej) a tejsavbaktériumok aktivitásának köszönhetően készülnek és évszázadok óta az egész világon az egészségi állapot javítására használták és használják őket. Elnevezésük onnan ered, hogy ezek a bélbaktériumok tejsavvá alakítják a természetes cukrokat, különösen a laktózt. Figyelembe véve, hogy a tej az egyik leggazdagabb laktóz forrás, nem meglepő, hogy évszázadok óta a joghurt és a sajt előállításában elterjedten alkalmazzák őket.   

Miért a NeoLife Acidophilus?

  • Teljes értékű élelmiszerekből származik. Jótékony hatású baktériumokat tartalmaz, amelyeket tejtermékekből vontak ki, így megteremtve az egészséges mikroorganizmus egyensúlyt az emésztőrendszerben.  
  • Széles spektrumú termék. Egyenlő mennyiségben tartalmaz 5 típusú, tejsavat termelő jótékony baktériumot: Lactobacillus acidophilust, Lactobacillus delbrueckii bulgaricust, Lactobacillus paracaseit, Bifidobacterium animalist és Steptococcus thermophilust.  
  • Koncentrált. Ugyanannyi hasznos baktériumot tartalmaz, mint amennyi kb. 10 adag joghurtban van. 
  • Garantáltan hatékony. Minden egyes kapszula legalább 5 milliárd élő organizmust juttat a bélrendszerbe. 
  • Élő kultúrából állítjuk elő. Egyedülálló védelmi rendszer biztosítja, hogy a lehető legtöbb élő baktérium túlélje a gyomor savas közegét, eljusson a bélrendszerbe és ott fejtse ki hatását. 
  • Könnyen lenyelhető. Minden doboz kéthavi adagot tartalmaz. 
Webáruházunkból itt vásárolhatja meg a készítményt: